Doliu! Soțul unei controversate vedete din România a murit în urmă cu câteva ore!

Veste tristă! Fostul preot Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, s-a stins din viață în urmă cu câteva ore. Vicarul gay ajunsese la spital sâmbătă și în ciuda eforturilor medicilor, a trecut la cele veșnice.

Informația a fost confirmată de Florin Marin, românul cu care Clements se căsătorise în urmă cu trei ani, scrie Spynews.ro. Decesul a survenit aproape de miezul nopții, în urma unor probleme cardiace. Certificatul de deces al vicarului va fi eliberat marți, 2 iunie.

Florin Marin a dezvăluit că îi va respecta dorința lui Philip Clements. Potrivit celor declarate de Florin Marin pentru Spynews.ro, vicarul va fi incinerat, așa cum și-a dorit. Apoi, cenușa lui va fi aruncată în apă, în Herăstrău. În continuare, Florin Marin are nevoie de suport, motiv pentru care va apela și la Ambasadă.

Cum s-au cunoscut fostul preot și tânărul român

Cei doi, între care exista o diferență de vârstă de 55 de ani, s-au cunoscut în Gaydar în urmă cu patru ani. S-au căsătorit în aprilie 2017. Philip s-a mai mutat în România anterior, ca să fie alături de Florin, dar i s-a ărut prea dificilă tranziția, așa că s-a întors în Anglia. „De această dată, sunt mult mai încrezător. Data trecută nu cunoșteam pe nimeni și nu înțelegeam o boabă de română. Acum totul e mult mai bine”, spunea fostul vicar.

În plus, potrivit bătrânului, Florin s-a maturizat. La 27 de ani este mult mai amtur decât la 22, cât avea atunci când l-a cunoscut. În urmă cu un an, Philip a suferit i operație la inimă. A suferit un accident cumplit acasă, rupându-și cinci coaste. Florin i-ar fi fost sprijin în perioada de recuperare. Philip a fost preot al Bisericii Anglicane, dar s-a pensionat înainte de a se căsători cu Florin Marin.

Articolul Doliu! Soțul unei controversate vedete din România a murit în urmă cu câteva ore! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Elena

error: Continutul este protejat!