Doar una-i norocoasă! Cine este, de fapt, marele câștigător al averii Ilenei Ciuculete

În timp ce polițiștii spanioli lucrează să afle circumstanțele în care a murit Cornel Galeș, lângă Valencia, un detaliu surprinzător iese la iveală! Surse din anturajul său vorbesc despre cine este cu adevărat beneficiarul averii „ascunse” pe care Ileana Ciuculete a lăsat-o în urma ei. 

Cine nu-și amintește de răfuielile pe care le aveau băieții regretatei cântărețe Ileana Ciuculete cu tatăl lor vitreg, Cornel Galeș, care a murit recent în urma unui accident auto petrecut în Spania.

Motivul a fost, evident, averea lăsată în urmă de artistă, care, oficial, a fost împărțită inițial astfel:

Gornel Galeș a fost obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil pe care  l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Potrivit judecătorilor, lui Galeș i-au revenit suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor.

Beneficiarii averii încă duceau procese grele pentru a schimba decizia primară a judecătorilor, iar situația nu se lămurise nici până în momentul în care Galeș a murit.

Un lucru a scăpat însă din vedere, spun surse CIAO.RO.

Ileana Ciuculete avea și bani în conturi, despre care puțină lume știe. Acces la conturile ei a avut Galeș, până să moară. Doar că, din ce se vorbește prin anturajul lui, Viviana avea și ea acces la acești bani, iar acum, că el a murit, practic conturile respective, banii Ilenei, au rămas în administrarea Vivianei, fostei lui iubite, nu?”, susține o sursă pentru CIAO.RO.

 

Articolul Doar una-i norocoasă! Cine este, de fapt, marele câștigător al averii Ilenei Ciuculete apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria