Diana Dumitrescu revine pe TV! Va prezenta un show matrimonial celebru

Diana Dumitrescu a semnat contractul și acum va reveni pe sticlă, prezentând un celebru show matrimonial care a ținut oamenii cu ochii lipiți de televizoare.

Blondina va fi la cârma emisiunii ”Mireasa” care va fi difuzată la Antena 1. Diana Dumitrescu, în vârstă de 36 de ani, a făcut și prima declarație despre noua sa poziție ca prezentator TV.

„Aştept cu nerăbdare şi, trebuie să recunosc, cu emoţii, să începem filmările pentru reality-show-ul «Mireasa», pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că «Mireasa» este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viaţă, autentice, în ele lumea te vede cu bune şi cu rele, fără să fie nimic cosmetizat“, a declarat Diana Dumitrescu, scrie Adevărul.

Chiar dacă dorința ei cea mai mare a fost să stea să se ocupe de copilul ei, a acceptat acest proiect în care oamenii își caută sufletul pereche.

„Am luat decizia de a mă alătura acestui proiect, pentru că este o provocare pentru mine. Am şi noroc pentru că o am pe mama alături, care mă va ajuta în continuare, dar şi pe soţul meu, care mă susţine în tot ceea ce fac“, a mai spus ea.

Și ea a scris pe Facebook un mesaj în urmă cu o oră: ”E oficial! În curând ne revedem pe Antena 1 în noul sezon al emisiunii Mireasă!”.

Articolul Diana Dumitrescu revine pe TV! Va prezenta un show matrimonial celebru apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea