Dezvăluiri despre viața secretă a medicului Mihail Pautov, celebru pe Instagram și pe Youtube!

Unul dintre cei mai populari medici români de pe Youtube, care are acum emisiune și pe TV, Mihail Pautov este de fapt originar din Republica Moldova, iar părinții lui sunt ruși! 

Probabil că cei mai mulți dintre voi îl știți pe doctorul Mihail Pautov de pe Youtube. Acolo și-a creat o comunitate mare de abonați care îi urmăresc clipurile cu mare interes, pentru că vorbește despre tot felul de afecțiuni populare pe înțelesul tuturor.

Deși are un program extrem de încărcat, acesta își face timp să publice constant materiale de informare.

Mihail Pautov este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicina Translațională.

Ce nu știu însă mulți este faptul că celebrul medic nu este român, ci s-a născut în Republica Moldova, iar părinții lui sunt ruși.

Mihail Pautov și legăturile cu Rusia

De la şapte ani jumătate s-a mutat în România, aşa că atunci a fost pasul spre schimbare. A fost aruncat direct în şcoala primară într-o clasă în care toată lumea vorbea o limbă străină – româna. Culmea este că nu ştie să scrie în limba rusă, dar o vorbeşte fluent. Căci a continuat să o vorbească acasă.

Părinții lui s-au mutat în România pentru un trai mai bun. A durat doar şase luni să învețe limba română, pe care o consideră ”melodioasă şi destul de ofertantă”.

Când este într-un moment de stres, când înjură în gând sau când are o problemă pe care trebuie să o rezolve şi vorbeşte cu el însuşi, o face totuşi în limba rusă, relatează editiadedimineata.ro.

În prezent, chirurgul are o emisiune la Antena 1, ”Medicool”, pe care o prezintă alături de Carmen Brumă.  În timpul liber, Mihail Pautov este foarte dedicat familiei. Petrece timp de calitate alături de frumoasa sa soție și fetița lor, face sport și călătorește.

Articolul Dezvăluiri despre viața secretă a medicului Mihail Pautov, celebru pe Instagram și pe Youtube! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria