Detalii uimitoare despre sarcina Biancăi Drăgușanu! Ar fi plătit o sumă imensă pentru fertilizări în Turcia

Deși toată lumea vorbește despre sarcina ei, Bianca Drăgușanu se abține momentan să confirme sau să ofere detalii despre acest eveniment minunat din viața ei. Apropiații blondei au dezvăluit câteva secrete despre această ”operațiune secretă”, de fertilizare, care ar fi avut loc în Turcia, iar costul ei a fost extrem de ridicat! 

Cumva este de înțeles de ce Bianca Drăgușanu nu vrea să comenteze pe margine aacestei vești care a bulversat familia lui Gabi Bădălău. În trecut, ea mai pierdut o sarcină și a mai eșuat cu fertilizări în vitro, iar acum vrea să fie mult mai precaută. Mai ales că sarcina este la început. Spun apropiații ei că ar avea doar 10 săptămâni.

Pentru cei care au pierdut șirul poveștii, Bianca și Bădălău sunt în continuare împreună. Deși s-au consumat multe certuri și episoade violente între ei (detalii puteți citi AICI).

Potrivit unor surse, cei doi ar urma să devină părinți de gemeni! Și asta după multe sacrificii… Pentru că vedeta nu a mai avut răbdare ca minunea să se întâmple pe cale naturală, a apelat la specialiști din străinătate. Mai exact, ar fi plătit 100.000 de euro pentru mai multe fertilizări în vitro. Care au fost făcute într-un spital din Turcia, susține click.ro.

Chiar dacă burtica nu este momentan vizibilă, Bianca Drăgușanu pare că și-o ascunde instinctiv, ceea ce atrage și mai mult atenția asupra ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Acuzată că ar fi plătit o mamă surogat

Bianca Drăgușanu a arătat ca pe podium la câteva luni de la prima naștere. Iar acest lucru a dat curs speculațiilor.

În 2016, când a născut-o pe Sofia, au fost multe voci care au susținut că Bianca Drăgușanu ar fi plătit de fapt o mamă surogat. Și asta pentru că nimeni nu i-a văzut burtica de gravidă. Ea a pus capăt zvonurilor după ce în emisiunea lui Dan Capatos și-a arătat cicatricea care i-a rămas în urma operației de cezariană.
Ulterior, ea a recunoscut că și-a făcut tratament corporale la scurt timp după naștere.

În momentul în care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie națională! Toată lumea zicea că am avut o sarcină fake. Și că am avut  o mamă surogat. Am avut ambiție după sarcină să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie (…) Mi-am făcut drenaj limfatic la o săptămână după naștere. Toată lumea se aștepta să stau în casă, să îmi fie rău ș să mă îndop!”, a mărturisit Bianca.

 

Articolul Detalii uimitoare despre sarcina Biancăi Drăgușanu! Ar fi plătit o sumă imensă pentru fertilizări în Turcia apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria