Destinul tragic al unei fetițe fără noroc. Unde a dispărut Măriuca, copilița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel

Unde a dispărut fetița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel? Nimeni nu mai știe ce face și unde este acum Măriuca, la ani distanță de scandalul media.

După ani de la acesl scandal care a ținut prima pagină a tabliuodelor, mama biologică a fetiței pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte, Angelica Constantin i-a cerut public scuze artistei căreia i-a luat fetița pe care Luminița și-a dorit să o înfieze.

Mama biologică a Măriucăi reușește să supraviețuiască cerșind într-un cimitir din București. Ori de câte ori merge să primească pomană ea își ascunde fața sub o eșarfă. Când a fost recunoscută de un jurnalist, ea nu a negat cine este: “Așa este, m-ați recunoscut, eu nu vreau să mă cunoască lumea, de aceea mă acopăr!”.

Angelica Constantin i-a transmis Luminiței Anghel un mesaj emoționant

“Am făcut cea mai mare greșeală că am luat fetița de la Luminița Anghel. Doamna Luminița Anghel, vă rog să mă iertați! Mi-ați iubit fata și îmi pare rău că am luat-o de la dumneavoastră! Am luat-o din răzbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastră! Să vă trăiască copilașul, Filip!”, a spus Angelica Constantin cu ceva tiomp în urmă.

Ce se întâmplă în prezent cu Măriuca

Măriuca, fetița pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte are aproape 13 ani și este foarte deșteaptă, știe deja patru limbi străine. Mai mult, adolescenta o iubește enorm pe cântăreață și i-a recunoscut mamei sale naturale că este încă supărată că a luat-o de lângă vedetă consideră că ar fi avut altă viață și ar fi urcat pe scena muzicii mai repede.

“Mariuca e într-un centru de plasament. O văd de două ori pe lună, draga de ea. Are 12 ani și vorbește 4 limbi străine. E un copil bun, frumos și deștept. Da! Întreabă (n.r.: răspunsul oferit la întrebarea: «Măriuca întreabă de Luminița Anghel?»)! Și o iubește și acum și îmi pare bine! Îmi spune: Mami, sunt puțin supărată pe ține. Dacă mă lăsai la Luminița Anghel ajungeam o vedetă și o artistă, pentru că eu vreau să fiu artistă. Rău ai făcut că nu m-ai lăsat!”, a mai povestit Angelica Constantin.

David Pușcaș, fiul înfiat al Luminiței Anghel, motivul pentru care Măriuca nu a rămas în grija Luminiței Anghel

”David? David este un…. Nu pot să îl sufăr. Și din cauza lui am luat-o pe Măriuca! Am auzit că îi spunea că nu îi va lua locul niciodată în inima Luminiței și o numea țigancă! Nu pot să îl sufăr pe David! Trebuie să îl aruncați pe străzi!”, a declarat Angelica Constantin pentru wowbiz.ro.

David Pușcaș s-a retras pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor. Tânărul și-a schimbat job-ul, și-a aranjat cât de cât lucrurile în viața lui și susține că este alt om acum. ”Suntem bine. (n.r. David și Luminița Anghel) Timpul a “vindecat” toate neînțelegerile și minciunile care s-au spus. A trecut ceva timp de atunci, eu m-am schimbat foarte mult… Nah, eram un copil pe atunci și prezentul e total diferit față de atunci. Nu ne-am văzut de mult într-adevăr, nici măcar nu știu dacă mai stă unde am trăit și eu o parte din copilărie, dar dau vina pe programul amândurora extrem de încărcat. Nu, nu știu  nimic de ea,(n.r.: de Măriuca) nici de mama ei și  nici nu mă interesează subiectul acesta”, a declarat David Pușcaș într-un interviu pentru Ciao.ro. 

Luminița Anghel își împarte viața între renovarea casei, viața de familie și concerte

Luminița Anghel și familia ei au locuit p perioadă în America. Însă, de ceva vreme s-au întors în țară și este prinsă în renovarea casei, concerte și creșterea lui Filip, copilul natural al artistei.

”Filip este un copil minunat, este clasa a II-a și sunt tare mândră de el, ia numai FB la școală”, a declarat Luminița Anghel într-o emisiune de televiziune. „Mi-a fost scris să vin în familie târziu, atunci când mama avea 42 de ani, cât aveam eu când am rămas însărcinată cu Filip. A doua nostalgie este cea că nu sunt mai tânără, să mai pot avea 2-3 copii. Filip, de 2 ani și ceva se roagă și vorbește mereu de frățior și surioară. Mai am o nostalgie. Îmi pare rău că nu l-a cunoscut pe soțul meu mai demult, să apucăm și noi o nuntă de aur. Soțul meu mi-a zis că vrea să trăiască 200 de ani, are toate șansele” a mai spus Luminița Anghel.

 

 

 

 

 

Articolul Destinul tragic al unei fetițe fără noroc. Unde a dispărut Măriuca, copilița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Elena