Decizia luată de Familia Regală Britanică. Prințul Andrew și Ducii de Sussex au fost eliminați de pe site-ul oficial. Care este motivul

O nouă decizie luată de Familia Regală Britanică. Regina Elisabeta a II-a a luat decizia de a-i elimina de pe site-ul oficial pe Prințul Andrew și Ducii de Sussex,  Prințul Harry și Meghan Markle.

Decizia a fost luată de însăși Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Astfel, pe site-ul oficial al Familie Regale Britanice nu mai sunt Meghan Markle și Prințul Harry, dar și Prințul Andrew. După această modificare, prin site-ul oficial se pot accesa doar conturile de pe social media ale Reginei Elisabeta, unde apar și informații despre ceilalți membri. De asemenea, informațiile se pot accesa și de pe site-urile Palatului Kensington și Clarence House, acestea fiind dedicate Ducilor de Cambridge, Prințului William și soției sale, Camila Parker-Bowles, Ducesă de Cornwall.

Potrivit hotnews.ro, Prințul Andrew și-a închis contul oficial de Duce de York, după ce și-a dorit să fie ”neobservat”, după ce ar fi fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein. Scandalul respectiv l-a obligat să se retragă din funcțiile oficiale.

Lui Meghan Markle și Prințului Harry le-a fost interzis să folosească cuvântul ”roial” (din eng. ”royal”), după ce s-au retras din Familia Regală Britanică. De asemenea, i-a obligat să desființeze și fundația pe care au creat-o și pe care o împărțeau cu Ducii de Cambridge. Cele două familii nu s-ar înțelege atât de bine în prezent, scrie presa străină.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au plecat în vacanță

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au stat în izolare timp de patru luni de zile, pentru a se feri din calea noului coronavirus care a făcut numeroase victime la nivel mondial. Cei doi au părăsit castelul Widdsor și au plecat în vacanță, după patru luni de izolare la domiciliu. Vacanța o vor petrece la reședința regală de la Balmoral, Aberdeenshire până la începutul lunii octombrie.

Articolul Decizia luată de Familia Regală Britanică. Prințul Andrew și Ducii de Sussex au fost eliminați de pe site-ul oficial. Care este motivul apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea