De ce Mihaela Rădulescu nu ar dori să se mărite! ”Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită…”

De multe ori, Mihaela Rădulescu a fost întrebată de ce nu dorește să se mărite cu bărbatul pe care îl iubește. Ea și Felix Baumgartner sunt împreună de foarte mult timp, iar relația pe care o au este una stabilă și sinceră.

Într-un interviu, Mihaela Rădulescu a mărturisit care este motivul pentru care nu dorește să se mărite. Fără să lase loc de interpretări, vedeta a spus pentru VIVA: ”Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie”.

„Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a fost tot ce a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, de la televiziune la relaţii celebre

Publicul o ştie pe Mihaela Rădulescu şi prin prisma relaţiilor sale nu mai puţin celebre. De la căsătorie cu Ştefan Bănică Jr., la cea cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, viaţa celebrei jurnaliste a fost mereu în vizorul oamenilor.

După despărţirea de Elan, cu care are un copil, Ayan, Mihaela a format un cuplu cu Dani Oţil. Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au iubit timp de şase ani. Din păcate relația celor doi nu a funcționat, însă prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere. Prima dată, cei doi s-au cunoscut în vara lui 2008 atunci când Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiunea pe care Dani o prezintă, pentru a vorbi despre un spectacol pe care ea l-a regizat. În toamna aceluiaşi an, cei doi au apărut în spaţiul public ca formând un cuplu, după ce Mihaela a divorţat de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Articolul De ce Mihaela Rădulescu nu ar dori să se mărite! ”Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea