Datoriile l-au dat afară din casă? Cum l-am surprins pe Oreste la un ”împinge tava”

Oreste Teodorescu a fost cândva unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune. De când s-a retras din lumina reflectoarelor nu poate spune însă că a avut parte de prea mult noroc. Mai grav este poate că a început să aibă probleme cu banii (Fiscul i-a ”bătut” la ușă încă de la începutului anului), iar primele măsuri de ”austeritate” au fost deja luate: paparazzii CIAO.RO l-au surprins într-un centrul comercial din București, în timp ce servea un meniu la ”împinge tava”. 

Probleme lui Oreste cu banii au pornit din cauza firmei lui, Palaghia & O Production SRL, care a fost înființată în anul 2005, și care între timp a adunat datorii destul de mari către ANAF, de circa 220.000 de lei, potrivit surselor Cancan.

Așadar, nu e poate cea mai bună perioadă din viața lui, cel puțin nu financiar.

Recent, paparazzii l-au surprins într-un centru comercial din Capitală în timp ce își servea liniștit, și singur, prânzul. Gânditor de fel, așa cum îl cunosc oamenii, Oreste Scarlat Teodorescu a stat mai mult de 15 minute pentru a-și servi meniul pe care l-a cumpărat de la un ”împinge tava”.

Putem spune că Oreste e aproape ”șters” după ce a renunțat la televiziune, pentru că abia de-l puteai recunoaște printre celelalte fețe din încăpere. Îmbrăcat casual, într-o pereche de blugi albaștri, o ”pufoaică” și un fes deschis la culoare, Oreste și-a împământenit ochii în meniul pe care l-a comandat și a mai ”zapat” pe telefon, probabil accesând noutățile din media.

Unde a dispărut Oreste

Totuși, mulți s-au întrebat de ce Oreste e mai ”singur”, în ciuda faptului că are o familie extrem de frumoasă și este chiar și bunic! După ”căderea” sa din televiziune din 2014, Oreste și-ar fi schimbat domeniul de activitate, astfel că nu a fost tocmai ”pe limba” tuturor. Nici chiar pe a lui Mircea Badea, cândva un prieten extrem de apropiat de-al lui! Jurnalistul de la Antena 3 a aruncat mici săgeți otrăvite  cu privire la Oreste, dar cum scrie și în ”codul” răzbunării, sabia are două tăișuri și trebuie întoarsă și pe cealaltă parte. Probabil că și acesta este motivul pentru care îndrăgitul prezentator TV este mai singur decât era în anii trecuți și acum preferă să privească un meniu, decât o altă persoană în ochi.

Darul lui Oreste a fost întotdeauna să transmită o informație fină, directă și plină în esența sa către public. Dar puțini au fost cei care l-au ascultat cu atenție, pentru restul fiind ”zgomot de fundal”.

”Sunt o fire lucidă, în ciuda preocupărilor bizare, nu traversez momente foarte intense în timpul emisiunii. O revelaţie am avut, ce-i drept, şi anume că aparţinem cu toţii Întregului şi că, dacă suntem puţin atenţi, cunoaştem sau recunoaştem participarea Divinului, în fiecare moment”, zicea jurnalistul pentru Adevărul la un moment dat.

 ”A rămas ultimul prost din curtea şcolii”

În urmă cu ceva timp, Oreste și Mircea erau prieteni. Dar de o bună perioadă de timp, cei doi și-au dat ”unfriend” și în viața reală, nu doar pe platformele de socializare. Reacțiile dintre cei doi căpitani ai vasului media au făcut deliciul presei.

“M-a stârnit delirul furibund al fostului meu prieten Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea şcolii. Faptul că acest miting a fost un şec de proporţii a fost demonstrat şi de următorul aspect. Singurul care continuă să micţioneze pe mişcarea rezist, să fie obraznic.

Eu m-am despărţit de acest strigoi, acest pui de informator al Securităţii. M-am gândit şi ştiu de Mircea Badea se comportă aşa. E urât ce fac, sunt lucruri pe care aș fi vrut să le păstrez și să mă duc cu ele în mormânt, dar răul pe care îl împreştie acest pui de năpârcă în societate este moştenire pe linie maternă. Toată lumea ştie cine este Mariana Badea. O cunosc toţi actorii Teatrul Mic, pentru că au fost turnaţi la Securitate de ea, sub pseudonimul Vrăbiuţa.

Dosarul de căcănar al lui Mircea Badea începe în 1984 când el a reuşit să-l sorcovească pe Ceauşeşcu. L-a atins cu sorcova aia de hârtie creponată. Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate duc la Kremlin. Tatăl lui a fost ataşat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo. Faptul că acest individ are o soţie şi un copil mi se datorează mie. Îi amintesc episodul Năvodari 2001.

Îi declar acestui individ insalubru că dacă începând de astăzi va continua să terfelească şi să noroiască valorile în care eu cred, voi continua şi eu să fac public câte un episod din biografia acestui vierme până când nu va mai ieşi deloc din casă”, a spus Oreste în 2018 la TV, potrivit Libertatea.

Articolul Datoriile l-au dat afară din casă? Cum l-am surprins pe Oreste la un ”împinge tava” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea