Daniela Crudu, transformare de mii de euro! Cum s-a afișat bruneta pe litoral

Toată lumea o știe pe Cruduța, una dintre cele mai dorite femei din showbizul românesc! Bruneta a mers la mare recent și și-a expus trupul în văzul tuturor.

Fosta asistentă TV a mers pe plajă la Mamaia, pentru a se relaxa și a se bronza, având în vedere faptul că meteorologii au anunțat vreme bună pe litoral. Cum grade sunt ridicate în termometre, și ”tensiunea” bărbaților a fost ridicată când au văzut-o pe Daniela la plajă, pe șezlong!

Frumoasa fostă asistentă TV, care a împlinit recent vârsta de 31 de ani, și-a arătat formele sculptate de medicul ei. Daniela Crudu a investit 25.000 de euro în operațiile estetice pe care și le-a făcut. Începând cu vârsta de 17 ani, Daniela a ales să înceapă transformările corporale.

Astfel că, minoră, la 17 ani, Daniela Crudu și-a pus silicoane pe semnătura tatălui ei. Apoi, 11 ani mai târziu, la vârsta de 28 de ani, Daniela și le-a schimbat. Și-a micșorat gușa, nasul, și-a augmentat buzele, iar anul trecut și-a făcut și o subțiere de talie.

Ce operații estetice are Daniela Crudu

Daniela Crudu a băgat mâna adânc în buzunar. Astfel că, ea a făcut mezoterapie, care a costat-o 200 de euro, dar și 1500 de euro pentru a scăpa de bărbia dublă. De asemenea, și-a tatuat sprâncenele (150 de euro), și-a pus gene false (30 de euro), și-a făcut rinoplastie (3000 de euro), și-a pus dantura (10.000 de euro), și-a mărit buzele (200 de euro), implanturile au fostat 7000 de euro, iar liposculptura a făcut-o să dea din buzunar 2500 de euro, arată Click!

Recent, Daniela a mers la plajă, în Mamaia, acolo unde a stat tolănită pe șezlong câteva ore, cu formele la vedere. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Daniela Crudu a făcut senzație la malul mării. În perioada pandemiei, Daniela Crudu a câștigat în continuare bani din reclamele pe care le face la vodcă, lenjerie intimă, dar și la ținutele care sunt imprimate cu pozele ei din Playboy.

Sursă foto: Instagram Daniela Crudu

Articolul Daniela Crudu, transformare de mii de euro! Cum s-a afișat bruneta pe litoral apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea