Dani Oţil s-a iubit cu o femeie măritată. Prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut totul

Dani Oţil s-a iubit cu o femeie măritată. Dani Oțil nu are nevoie de prea multe prezentări. Carismaticul prezentator a reuşit să cucerească publicul cu mulţi ani în urmă. Face o echipă de excepţie cu Răzvan Simion pe micile ecrane la matinalul de la Antena 1. Un lucru mai puţin ştiut despre acesta este că s-a iubit cu o femeie măritată. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost una intensă. Chiar el a fost cel care a recunoscut că idila a început înainte ca ea să divorțeze. Toate detaliile mai jos, în articol.

Celebră, inteligentă, sexy şi dorită de mulţi bărbaţi, Mihaela Rădulescu, căci despre ea este vorba, reuşea să întoarcă toate privirile atunci când apărea în public. Diva de la Monaco l-a cunoscut pe Dani Oţil într-o emisiune TV. Era invitată pentru a discuta despre un spectacol regizat de ea. Evident, i-a atras atenţia şi matinalului de la Antena 1, iar la scurt timp, în toamnă se afișau în public împreună. Prima lor apariţie a fost imediat după ce fosta prezentatoare a divorțat de Elan Schwartzenberg, cel de-al treilea soț.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

Dani Oţil, dezvăluiri despre începuturile relaţiei cu Mihaela Rădulescu

Povestea de dragoste dintre cei doi a început, însă, pe vremea când vedeta încă era căsătorită. Dani Oţil a recunoscut acest lucru mulţi ani mai târziu.

„Recunosc că am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, mărturise Dani Oțil, în emisiunea Conferință De Presă.

Cei doi s-au iubit timp de șase ani. În anul 2014, cuplul lor s-a destrămat. La vremea respectivă, Dani Oţil a vorbit despre separarea de Mihaela Rădulescu într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare. Matinalul de la Antena 1 a avut întotdeauna numai cuvinte frumoase de spus despre cea care, spune el, i-a schimbat total viaţa.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci… nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă”, spunea Dani Oțil.

Dani Oţil: După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel…”

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»”, a mai scris prezentatorul TV pe pagina lui de Facebook.

 

Sursă foto: social media

Articolul Dani Oţil s-a iubit cu o femeie măritată. Prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut totul apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu

error: Continutul este protejat!