Dana Săvuică are sâni noi și deja se mândrește cu ei! Cum arată acum, după operație

Dana Săvuică are sâni noi și deja se mândrește cu ei! Ieri a ajuns pe masa de operație, azi se externează deja. Vedeta a decis că la 53 de ani este momentul să facă un mic retuș în ceea ce o privește.

Dana Săvuică avea bust frumos, natural, dar și-a dorit tare mult să apeleze la o intervenție de reducție și lifting a sânilor. S-a consultat cu medicul estetician Dr. Pascal Dameh și a găsit cea mai bună soluție. Emoțiile și stresul de dinaintea operației au trecut, Dana Săvuică este bine, mulțumită de rezultat. Și se pregătește deja să plece acasă pentru că urmează să fie în curând externată.

Cum arată noii sâni ai Danei Săvuică!

“După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model. Și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial. Aceea că trebuie să stai bine la capitolul sâni frumoși.

Dezavantajul sânilor naturali

Dezavantajul sânilor naturali  este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine. Sănătate, estetică și puțină vanitate. Așa că am ales să pornesc  pe acest drum cu Dr.Dameh, care nu numai că îmi inspiră încredere, îmi dă un vibe bun și a dovedit prin multiplele operații că este un artist. Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor. Urați-mi succes!”, și-a explicat Dana Săvuică opțiunea de a-și tăia sânii naturali, care nu au necesitat niciodată până acum altfel de ajustări artificiale.

Se simte bine și îi place ceea ce vede

Aflată încă sub efectul anesteziei și puțin amețită din această cauză, Dana Săvuică a intrat totuși pe Instagram să le povestească celor care o urmăresc cum se simte după intervenția chirurgicală de reducție și lifting a sânilor pe care a făcut-o ieri.

„Hei, dragilor! Dacă tot am postat astăzi de dimineață înainte de operație, vă sunt datoare și cu un mesaj de după operație. Totul a decurs bine… Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd, așa că vă țin la curent cu starea mea dar încă sunt foarte amețită de la anestezie așa că mă voi culca la loc”, a povestit Dana Săvuică aseară.  De azi, după externare, Săvuică își va relua viața frumoasă și plină.

Vedeta i-a postat pe Instagram și se mândrește cu ei!

Timp de două luni de zile va trebui să poarte o bustieră care o va ajuta la susținerea și refacerea sânilor așa cum trebuie.

“Domnul doctor a sunat personal la spital și a spus că trebuie să-mi pun imediat bustiera medicală și mi s-a spus că trebuie să stau cu ea nonstop, cel puțin două luni de zile și așa o să fac. Bustiera susține sânii și ajută la refacerea lor și, gata, m-am conformat, domnul doctor!”, a spus nonconformita Dana Săvuică, care este încă una dintre cele mai sexy blonde de la noi, facând ravagii atunci când apare în costum de baie.

Articolul Dana Săvuică are sâni noi și deja se mândrește cu ei! Cum arată acum, după operație apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Dora Bazavan

error: Continutul este protejat!