Cum se înţeleg, de fapt, Irina Fodor şi Gina Pistol. Prezentatoarea de la Antena 1 a vorbit despre rivalitatea dintre ele

Irina Fodor a muncit din greu pentru a-şi clădi o carieră de succes în lumina reflectoarelor. Vedeta este implicată în prezent în două proiecte de mare succes la Antena 1: Chefi la cuţite şi America Express. La începuturile sale, telespectatorii nu au primit-o cu braţele deschise, având în vedere că a înlocuit-o pe Gina Pistol, o prezenţă extrem de apreciată pe micile ecrane. În cadrul unui interviu recent, soţia lui Răzvan Fodor a vorbit despre presupusa rivalitate dintre ele două.

Irina Fodor a preferat să stea mereu departe de bârfe şi intrigi. Deşi a simţit presiunea oamenilor atunci când a acceptat să îi ia locul Ginei Pistol, nu a vrut să comenteze prea multe despre soţia lui Smiley. Şi-a văzut liniştită de treabă, iar cu timpul telespectatorii s-au convins de cine este cu adevărat.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express

Irina Fodor, adevărul despre prietenia cu Gina Pistol

În cadrul unui interviu recent, Irina Fodor a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Gina Pistol.

Mai întâi de toate, prezentatoarea de la America Express a ţinut să explice faptul că nu a suferit din cauza comparațiilor făcute între ea și frumoasa blondină, după schimbările pe care şefii de la Antena 1 le-au făcut. În continuare a precizat că a înțeles faptul că oamenii au avut un șoc atunci când nu au mai văzut-o pe Gina în rolul de moderatoare, însă acum se bucură de faptul că telespectatorii au acceptat-o.

Cât despre relația lor, soţia lui Răzvan Fodor spune că se înțeleg foarte bine, ba chiar se văd și în timpul liber.

Irina Fodor: „Cumva, s-au inflamat unii pe alții”

„Este OK orice comparație! Eu, de exemplu, sunt foarte constantă, nu îmi plac schimbările! Mă obișnuiesc foarte greu, îmi place să știu că lucrurile sunt liniștite și la locul lor! Pot să înțeleg oamenii care au avut un moment de: „Ce se întâmplă?”. Dar, cu timpul, m-au acceptat. Mă bucur și le mulțumesc pentru treaba aceasta! Eu și Gina ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem prietene, ne întâlnim și în timpul liber!

Mai degrabă, atunci a fost ceva care a luat amploare din cauza presei. Cumva, s-au inflamat unii pe alții, dar pentru noi nu a fost nicio problemă în nicio secundă!”, a mărturisit Irina Fodor, în urmă cu puțin timp, pentru ego.ro .

 

Sursă foto: social media

Articolul Cum se înţeleg, de fapt, Irina Fodor şi Gina Pistol. Prezentatoarea de la Antena 1 a vorbit despre rivalitatea dintre ele apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu