Cum arată viitoarea noră a lui Adrian Năstase. Corina este supranumită ”Prințesa Constanței”

Cum arată viitoarea noră a lui Adrian Năstase? Corina l-a cucerit definitiv pe fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. Cei doi urmează să se căsătorească, iar ceremonia se anunță a fi evenimentul anului în România! 

Adrian Năstase va deveni socru mare! Mezinul familiei, Mihnea, s-a decis să facă nunta cu iubita lui mai mare cu patru ani decât el. Corina Corolevschi este o fostă atletă din Constanța, care provine dintr-o familie înstărită.

Cum arată viitoarea noră a lui Adrian Năstase

Cei doi au decis de curând să facă nunta, iar evenimentul se anunță a fi unul memorabil. Potrivit apropiaților, Corina se pregătește de o apariție spectaculoasă în cea mai importantă zi din viața ei.

Supranumită ”Prințesa Constanței”, datorită statutului social pe care îl are, Corina s-a făcut remarcată rapid în ”lumea bună”. Se îmbracă de la cele mai extravangante case de modă, iar Mihnea pare că s-a ”molipsit” și el de această pasiune.

În vârstă de 31 de ani, Corina Corolevschi este o fostă campioană balcanică și multiplă campioană națională la mai multe probe de viteză și ștafetă. S-a apucat de sport la 9 ani şi s-a lăsat în 2011 în urma unei accidentări. A fost campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta de 4x3x2x1.

de cealaltă parte, Mihnea Daniel Nastase a făcut liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra. În vârstă de 27 de ani, Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, lucrează la Bruxelles, el fiind asistentul eurodeputatului PSD Cătălin Ivan.

Articolul Cum arată viitoarea noră a lui Adrian Năstase. Corina este supranumită ”Prințesa Constanței” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria

error: Continutul este protejat!