Cum arată și în ce lux trăiește cea mai bogată româncă din lume! Fostul fotomodel Anca Verma, poveste de viață impresionantă

Puțini știu cât de bine o duce Anca Verma, considerată a fi cea mai bogată româncă din lume.

Averea se ridică la peste trei miliarde dolari, fiind prezentată în celebra Revistă Forbes în acest mod. Fostul fotomodel Anca Verma este căsătorită cu miliardarul Abhishek Verma încă din 2006, românca devenind asociatul în firma în care se ocupau cu vânzarea de armament. Gălățeanca de 33 de ani are diplomă de master în domeniul ingineriei, iar după ce nu a mai cochetat cu modellingul, a lucrat la un furnizor de servicii de telefonie mobilă, fiind numită director general adjunct pentru operațiunile din București.

Anca Verma și soțu ei, o familie fericită și frumoasă! Au împreună un copil

Apoi, tânăra a mers peste hotare pentru a se angaja într-un hotel, acolo unde chiar l-a cunoscut pe indianul care a luat-o de soție! Părinții soțului, care are 48 de ani, sunt oameni cunoscuți. Tatăl bărbatului a fost ziarist și apoi a devenit parlamentar, iar soacra Ancăi a fost timp de 14 ani parlamentar!

Pe de altă parte, nu mulți știu faptul că soțul Ancăi Verma a fost un bărbat foarte dorit de femei. Chiar și-așa, cu Anca e singura alături de care și-a întemeiat o familie și au făcut copil. La un moment dat, cei doi au fost acuzați de corupție și spălare de bani și fuseseră arestați de Biroul Central de Investigații al Indiei, totul din cauza unei presupuse mite dată oficialilor. În 2017, au scăpat de acuzații, arată Capital.ro.

Sursă foto: Facebook Anca Verma

Articolul Cum arată și în ce lux trăiește cea mai bogată româncă din lume! Fostul fotomodel Anca Verma, poveste de viață impresionantă apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea

error: Continutul este protejat!