Cum arată Antonia fără pic de machiaj și ce proceduri estetice folosește cea mai frumoasă artistă din România

Zilele Antoniei au devenit foarte pline în ultima perioadă. Artista a reintrat în studio pentru a înregistra piese noi, dar nu își neglijează nici familia, și nici procedurile estetice la care s-a abonat. Cu această ocazie am văzut-o pe artistă nemachiată, iar frumusețea ei, chiar și fără machiaj, este de necontestat! 

Antonia reușește să-și onoreze toate programările dintr-o zi, care nu sunt puține, și o face cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu e deloc ușor să fugi dintr-o parte în alta, contracronometru. Zilele trecute, artista a dat o nouă probă. A bifat, în prima parte a zilei, o clinică de înfrumusețare, apoi direct la studio a ”aterizat”, unde își pune talentul la contribuție, pentru că fanii sunt nerăbdători.

Zi plină o aștepta pe Antonia, însă a ordonat totul ca la carte și, în final, avea să plece bucuroasă acasă. I-a ieșit totul, ba chiar avea să fie întâmpinată, la studio, de admiratorii care i-au zâmbit drăgăstos. Până atunci însă, cântăreața trecuse primul test. O clinică de înfrumusețare, ceva deosebit însă, și cu specializare în terapii intravenoase de hidratare, anti-aging și detoxifiere, a fost prima ei țintă.

S-a echipat cât mai lejer, a preferat un trening, adidași, iar pe cap și-a ”tras”, în fugă, o șapcă. A ”tulit-o” rapid din casă, iar mașina avea s-o lase chiar în fața clinicii. De acolo, a făcut cei câțiva pași până la intrare. A fost preluată, iar tratamentul la care a fost supusă a durat câteva zeci de minute. Bucuroasă, a părăsit clădirea, a revenit în mașină, iar traseul a curs conform planului. Avea să ajungă la studioul de înregistrări. A coborât din mașină cu un bidon în mână, apă, energizant…doar ea știe. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

Antonia va deveni în curând doamna Velea. Frumoasa artistă a primit inelul de logodnă de la cântărețul pe care-l iubește de mai bine de opt ani. În dimineața zilei de joi, 22 iulie, Alex a pus pe Instagram poza cu iubita sa purtând un frumos inel cu diamante, alături de un mesaj de suflet: „A zis Da. Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte„.

Chiar dacă relația lor este aproape perfectă, iar momentul cererii în căsătorie a emoționat-o pe artistă, Antonia nu a plănuit încă detaliile nunții.

Nu știm încă, nu am început să ne organizăm concret, nici să discutăm foarte detaliat”, a declarat interpreta pentru CIAO.RO.

Articolul Cum arată Antonia fără pic de machiaj și ce proceduri estetice folosește cea mai frumoasă artistă din România apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria