Cum arată acum soția lui Mihai Leu, după mai multe operații estetice. Anna îl face extrem de fericit pe fostul boxer!

Cum arată acum soția lui Mihai Leu, după mai multe operații estetice? Anna reușește să-și mențină un aspect tânăr cu ajutorul mai multor proceduri estetice, dar și cu un stil de viață sănătos. 

O apariție extrem de rară în spațiul public, jumătatea fostului boxer Mihai Leu are grijă, însă, ca anii să nu-și pună prea mult amprenta asupra ei.

Soția lui Mihai Leu are intervenții estetice

Anna este o femeie frumoasă, cu o siluetă de invidiat, care și-a dorit, totuși, câteva îmbunătățiri la nivelul feței.

Mihai Leu este un bărbat foarte mândru de soția lui și se declară extrem de fericit, ori de câte ori este întrebat. Sunt împreună de 30 de ani, și împreună au trecut și prin momente dificile.

Mihai Leu a fost bolnav de COVID

De exemplu, cum a fost experiența coronavirusului.

Am avut acum COVID şi soţia mea a rămas cu mine în acelaşi pat. A ales să rămână lângă mine, am dormit împreună, ne-am comportat ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. E drept, nu am avut probleme şi dacă nu făceam testul nu ştiam că am avut”, a declarat fostul mare campion la box.

Cei doi i-au povestit lui Cristi Brancu care este secretul căsniciei lor.

Noi avem o viaţă foarte normală, nu ne formalizăm, facem şi ce ne simţim bine şi ce se poate. Dacă nu vrem să ieşim din casă, ne simţim bine. Sunt 30 de ani frumoşi care au trecut foarte repede. Cred că am avut foarte mult noroc. Pentru că este, câteodată, foarte greu să găseşti persoană potrivită. Am avut noroc să ne potrivim unul cu altul”, spune Mihai Leu.

“Şi eu am fost la fel de norocoasă că şi Mihai. Eu cred că fiecare om trebuie să facă ce doreşte în viaţă până la urmă. Să îşi urmeze visul şi nu cred că ar fi fost frumos să îl opresc de la ceva. Ideea este că fiecare trebuie să îşi menţină şi libertatea lui, să facă ce îi place şi cred că asta e secretul în sine”, a mărturisit și Anna.

Articolul Cum arată acum soția lui Mihai Leu, după mai multe operații estetice. Anna îl face extrem de fericit pe fostul boxer! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria

error: Continutul este protejat!