Cum arată acum Florina Mihăilă, cunoscută drept Sexy-Brăileanca. Blondina a dispărut din showbiz după ce a devenit mămică

Florina Mihăilă, cunoscută drept “Sexy Brăileanca”, a fost, o bună perioadă, cea mai cunoscută actriță de filme XXX din România. A devenit, însă, mamă și s-a retras din industie. Blondina este total schimbată, ba chiar s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru a-și face câteva îmbunătățiri.

Viața Florinei s-a schimbat radical de când a venit pe lume băiețelul ei pe care îl crește singură. Totodată, Sexy Brăileanca a mărturisit că a slăbit foarte mult din cauza problemelor pe care le are cu tatăl copilului său.

Bărbatul nu a dorit să își asume responsabilitatea pentru micuț și a părăsit-o pe blondină când aceasta era însărcinată în cinci luni, iar aceste lucruri au afectat-o foarte tare pe Florina.

”Am slăbit foarte mult. Nici înainte nu am fost vreo femeie cu forme, dar în ultima perioadă am slăbit foarte mult, am fost stresată. Problemele care au fost între mine şi tatăl copilului meu. Ne-am despărţit când eram gravidă în cinci luni, s-a îndrăgostit de o altă domnişoară. A fost un şoc. Nu mă aşteptam. L-a văzut doar în poze, nu vorbim.

Pe certificatul de naştere este liniuţă. Depindeam de el dacă îl dădeam în judecată să îl trec. Apoi mă şantaja. (…)”, a povestit Florina.

Dar se pare că norocul a fost de partea sa. Soarele a răsărit și pe strada ei, pentru că blondina pare că și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, care are grijă atât de ea cât și de micuțul său.

Cât despre ocupația sa, Florina nu s-a sfiit să vorbească. Aceasta a recunoscut că acum lucrează ca dansatoare și totodată a povestit că în tot acest timp, fără ajutorul mamei sale nu s-ar fi descurcat.

”Dansez în cluburi, merg la diferite evenimente şi în România şi în străinătate. Mama mă ajută, s-a mutat în ţară, ea locuia în Italia”, a spus Sexy Brăileanca la un post de televiziune.

Sexy Brăileanca, intervenție estetică

Sexy Brăileanca a mers în cabinetului unui medic estetician pentru a-și face o intervenție la buze. Blondina și-a dorit o schimbare, iar după o primă ședință înfățișarea sa era total diferită.

Mulțumită de rezultat, blonda a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, acolo unde a primit complimente, dar și critici din partea prietenilor virtuali.

Articolul Cum arată acum Florina Mihăilă, cunoscută drept Sexy-Brăileanca. Blondina a dispărut din showbiz după ce a devenit mămică apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu