Cum a venit Vasile Muraru îmbrăcat la priveghiul lui Alexandru Arșinel! Detaliul pe care puțini l-au observat

Cum a venit Vasile Muraru îmbrăcat la priveghiul lui Alexandru Arșinel! Alexandru Arșinel a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, după o perioadă chinuitoare. Familie, colegi de scenă și apropiați, toți resimt pierderea unuia dintre cei mai mari actori pe care România i-a avut.

Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase și prieten al actorului, a declarat, în excusivitate, pentru CANCAN.RO cine se va ocupa de înmormântare și de tot ceea ce ține de ultimul drum al maestrului.

Cum a venit Vasile Muraru îmbrăcat la priveghiul lui Alexandru Arșinel!

Astăzi, la ora 15, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost adus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. La scurt timp după, marele actor Vasile Muraru, îmbrăcat în smoking, a ajuns și el. Elegant, dar sobru, cu papion negru și cămașă albă, actorul a venit pentru un ultim omagiu. Mai târziu, s-a retras la brațul Valentinei Fătu pentru a schimba câteva vorbe în șoaptă.

Vasile Muraru se ocupă de înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Devastat de durere, prietenul acestuia a declarat că pregătirile pentru înmormântare sunt deja puse la punct. Alexandru Arșinel va fi dus acasă, urmând ca trupul neînsuflețit să ajungă la teatru, acolo unde oamenii care l-au iubit îi pot aduce un ultim omagiu.

”Eu mă voi ocupa de înmormantare. Inițial îl vom duce acasă, după care, oricum deja am început pregătirile, va ajunge la teatru. Acolo oamenii îi pot aduce un ultim omagiu!

Dumnezeu sa-l odihnească!”, a spus Vasile Muraru, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO

Soția lui Alexandru Arșinel, în scaunul cu rotile la căpătâiul acestuia

Deși a făcut progrese importante, soția lui Alexandru Arșinel nu se poate deplasa singură. CANCAN.RO a surprins imagini emoționante cu Marilena Arșinel în momentul în care a ajuns în fața Teatrului „Constantin Tănase”.

Într-un scaun cu rotile, distrusă de durere, soția maestrului era condusă de fiul său la căpătâiul „jumătății” sale.

Femeia nu și-a putut ridica privirea secată de lacrimile pe care le-a vărsat în ultimele ore. Cel mai probabil, acum, viața Marilenei Arșinel va fi și mai dificilă, având în vedere că a pierdut cel mai mare sprijin pe care îl avea.

Articolul Cum a venit Vasile Muraru îmbrăcat la priveghiul lui Alexandru Arșinel! Detaliul pe care puțini l-au observat apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia