Cum a reușit Cătălin Moroșanu să piardă 100.000 de euro: ”Am luat-o la vale”

Pandemia de coronavirus i-a adus probleme luptătorului Cătălin Moroșanu. Din cauza pandemiei, el a pierdut 100.000 de euro!

Multe vedete și mulți sportivi s-au aflat în situația de a restrânge activitățile, pentru binele lor și al celor din jur, în perioada de pandemie. În acest caz s-a aflat și luptătorul Cătălin Moroșanu, care a pierdut o sumă colosală, arată Spynews.

„Am pierdut foarte multi bani. Am pierdut doua contracte, unul cu Primaria Galati, unul cu Primaria Cluj. Trebuia sa vina luptatori din Olanda, era un eveniment de K1. Cam in jur de 100.000 de euro am pierdut si nici sponsorii mei nu mai pot plati pentru urmatorul eveniment. Ajungem sa nu mai facem evenimente din astea mari si ne ducem la vale. Trebuie sa ne ajute si Guvernul cu ceva. Sa vedem ce masuri s-au luat pentru sportivi. Daca sportivii stau prea mult in izolare isi pierd din abilitati. Nu ai voie la sala, trebuie sa te antrenezi. Eu acum am facut burta, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu sa se tina in forma”, a spus luptătorul.

Cătălin Moroșanu și Dan Negru vor juca într-un film, împreună

Cătălin Moroșanu, cel care a participat la show-uri de televiziune celebre, printre care și ”Asia Express” și ”Ferma”, și Dan Negru, unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV, vor juca împreună în același film, anunță Prosport.ro! Luptătorul a primit un rol care, cu siguranță, îl va interpreta foarte bine, căci îi vine ”mănușă”! El va juca rolul de tată, fost luptător în Afghanistan, care va avea o misiune crucială: salvarea fetiței sale care a fost răpită.

„Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc.

E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Antena 1, potrivit sursei citate.

Articolul Cum a reușit Cătălin Moroșanu să piardă 100.000 de euro: ”Am luat-o la vale” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea

error: Continutul este protejat!