CTP, mesaj dur la adresa lui Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile…”

CTP, mesaj dur la adresa lui Alexandru Arșinel. Alexandru Arșinel este plâns de o țară întreagă! În tot acest timp, Cristian Tudor Popescu a scos vorbele grele la înaintare și l-a făcut pe marele actor cu ou și cu oțet.

Cristian Tudor Popescu a reușit, din nou, să șocheze audiența. Controversatul jurnalist a postat un mesaj dur pe rețelele sociale, după evenimentele ce au marcat România în seara zilei de joi, 29 septembrie: moartea celebrului actor Alexandru Arșinel și demisia ministrului Sorin Cîmpeanu.

„Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească. În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna”, a scris CTP pe Facebook.

CTP, mesaj dur la adresa lui Alexandru Arșinel

Cristian Tudor Popescu susține că Alexandru Arșinel intenționa să „puterezească” în funcția de director la Teatrul de Revistă. Gazetarul nu a mai ținut cont de durerea prin care trece familia actorului în aceste momente și a legat acest eveniment nefericit de demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcția de ministru al Educației, criticând modul în care posturile de televiziune au „abordat” decesul marelui maestru.

„Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi. Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii. Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi. Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare „Despre morți numai de bine””, a adăugat acesta.

Averea lui Alexandru Arșinel, după o carieră de peste 60 ani în teatru și în televiziune

Alexandru Arșinel a tras cortina pe 29 septembrie. Actorul a murit pe un pat de spital, dar a lăsat în urmă 60 de ani de carieră în teatru și televiziune.

Alexandru Arșinel a murit la spitalul în care a fost internat, după ce, în ultima perioadă, s-a luptat cu problemele grave de sănătate.

Alexandru Arșinel a împlinit anul acesta vârsta de 83 de ani. Datorită talentului său, pe care l-a avut încă de la o vârstă frageta, acesta a susținut că a fost îndrumat chiar de către mama lui să facă teatru. Cu toate că scena a fost marea iubire de-a lungul anilor, acesta a făcut parte și din sfera televiziunii.

Din ultima declaraţie de avere a actorului reiese că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei pensie de revoluţionar, 73.512 lei pensie normală, 74.772 lei indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii şi 10.800 de lei o indemnizaţie handicap de gradul 2 pentru că o îngrijea pe soţia bolnavă. Totalul anual pe 2021 a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună, potrivit Adevarul.ro.

Articolul CTP, mesaj dur la adresa lui Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia