Cristina Șișcanu, gafă colosală pe Internet. Cum s-a făcut de râs soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare după ce a partiipat la emisiunea Bravo ai stil. Vedeta discută cu doamnele și domnișoarele ori de câte ori are ocazia și le arată acestora diferite trucuri de înfrumusețare. În urmă cu câteva zile, fanii acesteia au observat în baie șatenei un lucru intim pe tema căruia s-au creat multe zvonuri.

Soția lui Mădălin Ionescu a devenit foarte populară în mediul online. Pe lângă sesiunile de live pe care aceasta la face împreună cu fanii săi aproape zilnic, aceasta se ocupă și de copiii săi, iar pentru a-și face oridine în garderobă nu îi rămâne prea mult timp. Astfel internauții au observat un detaliu în camera acesteia care le-a atras atenția.

Printre multitudinea de produse destinate îngrijirii tenului, parfumuri și alte accesorii, internauții au observat și două tuburi de… lubrifiant, iar de aici multe lucuri s-au interpretat.

Pentru că soția lui Mădălin Ionescu este foarte atentă la modul în care ceilalți o privesc, a dat câteva explicații despre subiectul dezbătut după ce a primit de la fanii săi nenumărate mesaje.

„Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look deavârșit. Deci este foarte bun”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory.

Cristina Șișcanu, mărturisiri despre problemele din familie

În cadrul emisiunii Bravo ai stil Celebrities, Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri legate de familia sa. Fosta concurentă a mărturisit că participarea ei în emisiune a creat multe discuții în familie.

“Nu sunt intr-o stare foarte buna, s-a rasculat toata familia; si sotul si mama si copilul. Ieri mergeam cu masina si mi s-a intunecat in fata ochilor si a trebuit s aopresc pe dreapta, l-am chemat pe sot sa imi aduca magneziu,imi vine sa plang din orice, nu stiu ce am. Sotul zice ca nu mai are nevasta, copilul zice ca nu mai are mama. Situatia nu e prea buna. E foarte solicitant aici, dar ieri chiar am avut o situatie. Am ajuns acasa, mama ma ajuta cu copiii dar e si ea obosita. Ma rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Șișcanu, potrivit kanald.ro.

”Eu la 26 de ani am devenit mama a doi copii din care a unuia cu probleme, stiti. Imi pare rau ca nici cu Filip nu petrec mult timp. Acum o saptamana, cea mica imi spune ca nu are mama. cei care au copii, stiu. E greu sa te imparti. Sa fii si buna profesional, sa fii si sotie si mama, dar nu sunt ultima. Oamenii care imi scriu negativ, stau si le raspund pana la trei dimineata. Petra zice: ”mama, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!” Sunt foartre apropiata de Filip si Petra si stiu ca imi simt lipsa. femeia e importanta in familie”, a mai spus ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Cristina Șișcanu, gafă colosală pe Internet. Cum s-a făcut de râs soția lui Mădălin Ionescu apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu