Corina Caragea și-a șocat colegii din Pro TV! În prima zi de muncă a venit în cârje: ”Avusesem un accident”

Corina Caragea, cea care se află la pupitrul știrilor sportive de 15 ani la Pro TV, a făcut dezvăluiri neștiute despre viața ei.

Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri incredibile despre începuturile sale în televiziune. Avea 22 de ani și adora sportul, iar atunci a pășit pentru prima oară în redacție…în cârje.

Corina Caragea avusese atunci un accident și avea piciorul în cârje. Primele luni de zile, Corina a muncit în redacție, apoi și-a luat inima în dinți și a apărut pe micile ecrane.

“Da, îmi amintesc ca și cum a fost acum trei ani, nu acum 15. Au trecut foarte rapid, încât nici mie nu îmi vine să cred că aveam 22 de ani când am pășit în redacție… într-un picior. Eram în cârje, pentru că tocmai avusesem un accident. Deși nu îmi era deloc ușor, am vrut să încep noua aventură cât mai repede. Am muncit câteva luni numai în redacție, pe sticlă am intrat mai târziu.

Apoi, am alternat cu platoul, în mod egal. Un an am așteptat până să îmi iau inima în dinți și să accept propunerea de a veni la PRO TV. Nu aveam încredere că voi fi la înălțimea așteptărilor telespectatorilor, în număr uriaș, căci veneam de la o televiziune mai mică. Nici nu îmi plănuisem și nu visam la celebritate. Îmi era foarte bine unde eram. În plus, mi-a fost foarte greu să mă despart de prietenii mei de acolo. Aici găseam gașca deja formată, colegi deja celebri, ei erau ca o familie, mulți porniseră de la zero, odată cu PRO TV. Mai mult, eram cea mai mică din redacție. Camera era foarte îngustă și fiecare își știa locul. Așadar, adaptarea a necesitat timp, însă acum parcă sunt aici dintotdeauna”, a povestit Corina Caragea pentru revista VIVA!.

Cum și-a câștigat primii bani Corina Caragea

Pe de altă parte, primii bani pe care i-a câștigat i-a făcut din modeling, iar primul lucru cumpărat cu banii câștigați a fost o pereche de blugi.

”Așa este, mă transformam după școală, când mergeam la castinguri pentru reclame și prezentări de modă. Era o sursă de venit. Tata, cu mașina lui, mă ajuta să fac slalom între zeci de castinguri și, totodată, să nu iau prea în serios acest hobby, căci nu era o meserie, la acel moment. Am câștigat primii bani pentru un spot TV ce avea legătură cu șamponul și cred că mi-am luat o pereche de blugi, pe care am purtat-o și zece ani mai târziu. Mai departe nu m-au mai încăput”, a mai spus ea.

Articolul Corina Caragea și-a șocat colegii din Pro TV! În prima zi de muncă a venit în cârje: ”Avusesem un accident” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea