Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodată. Cum a apărut artista în videoclipul ultimei piese pe care a lansat-o

La 17 ani, Cleopatra Stratan este este de nerecunoscut! Fetiţa inocentă care apărea pe micile ecrane acum câţiva ani de zile a dispărut, în schimb artista se transformă pe zi ce trece într-o tânără tot mai îndrăzneaţă. 

Recent, artista a lansat o nouă piesă, „La uşa mea“, iar videoclipul melodiei o dezvăluie pe artistă diferită de cum o ştiau mulţi. Cleopatra îşi pune mai nou în evidenţă latura sexy şi încrezătoare.

„Piesa «La uşa mea» vine de la Marius Dia şi Alex Parker şi mi-a plăcut din start. Pot spune că şi eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparţin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate. «La uşa mea» este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărţire, să-şi şteargă lacrimile şi să nu ofere o a doua şansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori şi echipă. Sper din suflet să vă placă piesa şi să o simţiţi aşa cum o simt eu!”, mărturiseşte Cleopatra.

Cleopatra Stratan, de 6 ori în Cartea Recordurilor

Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoşterea pentru: cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).

Articolul Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodată. Cum a apărut artista în videoclipul ultimei piese pe care a lansat-o apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu