Claudia Pătrăşcanu vrea să se retragă la mănăstire. De ce a luat vedeta această decizie: „N-aș vrea să fiu judecată. Fiecare face ce simte”

Claudia Pătrășcanu a luat recent o decizie care i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc. Artista a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că vrea să se retragă la mănăstire în Postul Crăciunului. 

Artista a explicat de ce a luat decizia de a plecat o perioadă de acasă. Fosta soţie a lui Gabi Bădălău îşi doreşte în acest an să ţină postul aşa cum trebuie şi mai mult decât atât, crede că această perioadă în singurătate o va ajuta să se regăsească.

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Claudia Pătrăşcanu vrea să se retragă la mănăstire

Claudia Pătrăşcanu: Așa văd eu postul!”

„Tocmai pentru acest aspect, tot timpul s-a întâmplat și asta facem, trăim printre oameni, și ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu… cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni”, a mai adăugat Claudia Pătrăşcanu pentru sursa citată.

În continuare, artista a explicat că pentru ea, postul înseamnă mai mult decât abținerea de la anumite produse alimentare. Pe lângă curăţarea trupului, vrea să îşi cureţe şi sufletul de toate energiile negative.

„Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău.

Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău. N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mărturisit cântăreața.

Sursă foto: social media

Articolul Claudia Pătrăşcanu vrea să se retragă la mănăstire. De ce a luat vedeta această decizie: „N-aș vrea să fiu judecată. Fiecare face ce simte” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu

error: Continutul este protejat!