Cele mai incendiare fotografii cu iubita lui Speak. Ştefania este o bombă sexy

Este dansatoare, influencer şi cântăreaţă, are o viaţă la care multe fete nici nu visează şi nu ratează niciun moment să-şi etaleze corpul de invidiat. Este vorba despre Ştefania, iubita lui Speak, care s-a lăsat fotografiată în cele mai sexy ipostaze şi a urcat imaginile pe reţelele de socializare.

Tânăra în vârstă de 22 de ani s-a născut la Galați, unde a studiat la Liceul de Arte „Dimitrie Gusti”. După cum ea a mărturisit în urmă cu ceva timp, este singură la părinți pentru că „eram foarte posesivă cu părinții mei”.

„Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, a spus Ștefania.

S-a mutat în București în anul 2015, pe când dansul era cea mai mare pasiune a ei. Aici a lucrat cu cei mai cunoscuți coregrafi din România și a colaborat cu artiști precum Inna, Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Libelula lui Speak are talent şi la muzică

Cel care a descoperit că are talent și în muzică a fost chiar Speak. Iubitul ei a ajutat-o să se lanseze pe piața muzicală și îi este producător.

Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool”, a povestit Ștefania.

Cât despre colaborarea ei cu Speak în studio, ea a precizat: „La început mi-a fost foarte greu să nu ripostez atunci când eram certată în studio, dar cu timpul am înțeles că acolo Ștefan este boss-ul și așa va rămâne, însă acasă sunt eu”.

„Știu că Ștefan este perfecționist, mai ales în ceea ce privește muzica și mă bucur că am un om ca el care să mă îndrume în carieră, dar și în viață. De cele mai multe ori mă mulez după Ștefan pentru că știu că de cele mai multe ori deciziile luate de el sunt cele mai calculate”, a mărturisit Șetfania, care este cu 10 ani mai mică ca Speak.

Articolul Cele mai incendiare fotografii cu iubita lui Speak. Ştefania este o bombă sexy apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu