Ce mașină conducea Dorian Popa în urmă cu 3 ani, când nici măcar nu avea canal de Youtube

Dorian Popa este un mare fan al mașinilor de lux. Ultima sa achiziție valorează o avere. Nu la fel stăteau însă lucrurile în urmă cu câțiva ani, când artistul nu-și putea permite astfel de extravaganțe.

Dorian Popa, bolid de 80.000 de euro

Au trecut 9 ani de când Dorian Popa a devenit persoană publică. Serialul ”Pariu cu viața”, în care a jucat alături de formația din care făcea parte atunci, Lala Band, l-a adus în lumina reflectoarelor și de atunci, viața sa s-a schimbat total. Ofertele au început să vină din toate părțile, iar Dorian Popa a devenit din ce în ce mai îndrăgit de public.

În 2017, artistul a decis să-și facă și canal de YouTube, o idee foarte bună, dacă ne uităm pe numărul de vizualizări pe care le are acesta. Cu un milion și jumătate de abonați și 3 milioane de vizualizări pe săptămână, canalul îi aduce lui Dorian Popa cel puțin 3.000 de dolari lunar. Câștigurile pot ajunge însă la peste 50.000 de dolari în doar 30 de zile. Asta înseamnă că la finalul unui an, Dorian Popa își poate rotunji veniturile cu o sumă cuprinsă între 40.000 și 647.000 de dolari.

Și pentru că traversează o perioadă foarte bună, artistul își poate îndeplini orice vis. Una dintre pasiunile sale o reprezintă bolizii de lux, astfel că în urmă cu doi ani, Dorian și-a luat un BMW X6, un SUV care valorează nu mai puțin de 80.000 de euro.

Așa arată mașina lui Dorian Popa

De la Matiz la mașini de lux

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa adoră să șofeze. Înainte de a deveni propietarul SUV-ului, acesta a condus și alte mașini care ies în evidență. În 2013, la doi ani după ce a cunoscut celebritatea, Dorian Popa și-a luat primul autoturism scump.

Dorian Popa și prima lui mașină ”de fițe”

A plătit atunci 25.000 de euro pe un Audi A6, pe care l-a vândut însă în 2015, la jumătate de preț. În locul acestuia, artistul și-a luat un BMW X5 alb, decapotabil. Ce-i drept, a fost o achiziție second-hand, din 2009. Dacă acum își permite luxul de a conduce mașini de top, în trecut Dorian Popa avea în garaj un simplu Matiz, care acum mai valorează doar câteva sute de lei.

Așa arată prima mașină a lui Dorian Popa

Aceasta a fost de altfel prima sa mașină, pe care o conducea când de-abia ajunsese la vârsta majoratului. ”A rezistat, deși am scos untul din ea. Mi-au spart-o și hoții de patru ori. Mi-au furat tot, boxele. Îmi băgam toţi banii pe care îi aveam în boxe şi veneau băieţii, pac, spărgeau maşina“, a declarat artistul.

Articolul Ce mașină conducea Dorian Popa în urmă cu 3 ani, când nici măcar nu avea canal de Youtube apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Ionita Nicoleta