Ce a făcut Nicoleta Luciu pentru tatăl ei. Bărbatul nu și-a mai văzut nepoții de doi ani

Nicoleta Luciu își va întâmpina tatăl cu brațele deschise în Maramureș, acolo unde locuiește alături de familia ei, după ce nu s-au mai văzut de foarte mult timp. Chiar el a făcut declarații în acest sens!

Nicoleta Luciu are o familie foarte frumoasă. Vedeta este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo, iar împreună au patru copii: Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly care au 9 ani. Tatăl ei și al Lucianei Luciu nu și-a mai văzut demult nepoții, mai cu seamă de aproape doi ani, iar anul acesta bărbatul îi va face o vizită chiar în Maramureș, acolo unde vedeta locuiește. Aceștia vor sărbători Paștele împreună!

”Am vorbit ieri cu Nicoleta la telefon și așa am stabilit împreună, să merg la ea, la nepoți. Nicoleta o să pregătească mâncare ungurească, din zona unde stă ea. Sunt fericit, este și normal, că mă duc la ea, mă bucur ca un copil”, a spus acesta, în exclusivitate pentru Playtech.ro

Motivul pentru care Nicoleta Luciu a renunțat la televiziune

“Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastille, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Atât ea, cât și copiii mănânca destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă însă sau baie. Copiii fac toți sport atât iarna, cât și vara, așa că ei n-au timp să se plictisească pe iaht. Nicoleta are cu totul altă viață de când a renunțat la televiziune, ea s-a axat în totalitate pe familie și copii. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă.

În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, susțin surse din anturajul brunetei pentru CIAO.RO.

Sursă foto: arhivă Ciao

Articolul Ce a făcut Nicoleta Luciu pentru tatăl ei. Bărbatul nu și-a mai văzut nepoții de doi ani apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea