Câte intervenții estetice și-a făcut Nidia Moculescu. Fiica marelui compozitor Horia Moculescu este de nerecunoscut

Câte intervenții estetice și-a făcut Nidia Moculescu? Cu siguranță fiica marelui compozitor Horia Moculescu a călcat de mai multe ori pragul clinicilor de înfrumusețare. Pozele recenteau dat-o de gol! 

Chiar dacă mama ei a fost mereu în mijlocul multor scandaluri, Nidia Moculescu a preferat să stea departe de ele.

Câte intervenții estetice și-a făcut Nidia Moculescu

Cu toate că are un tată celebru, pe Horia Moculescu, ea nu s-a agățat niciodată de reputația lui. A profitat doar de talentul moștenit și cele învățate de la compozitor.

Pentru cei care o văd acum pe Nidia, după câțiva ani de când a dispărut din atenția publică, impactul vizual va fi mare! Și asta pentru că tânăra s-a schimbat foarte mult. Nu doar că și-a schimbat stilul vestimentar și coafura, dar a apelat și la mai mutle intervenții estetice la nivelul feței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nidia Moculescu (@nidia_moculescu)

 

Mariana Moculescu și-a pus botox și acid în buze

Mariana Moculescu a recunoscut că a apelat la câteva intervenții estetice pentru a scăpa de unele imperfecțiuni. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu și-a pus acid hialuronic în buze și botox la nivelul frunții.

Vedeta, care până de curând a locuit în Italia, a decis să facă câțiva pași pentru a se simți în formă maximă. A trecut pragul cabinetelor estetice și spune că nu vrea să se oprească aici pentru că își dorește să se reinventeze și să iasă din starea în care este acum.

Mariana Moculescu merge la masaj alături de fiica sa, Nidia, și recunoaște că se gândește serios să recurgă la o operație de liposucție.

 

Articolul Câte intervenții estetice și-a făcut Nidia Moculescu. Fiica marelui compozitor Horia Moculescu este de nerecunoscut apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria

error: Continutul este protejat!