Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Edward Sanda după America Express. Artistul i-a dat imediat replica

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost primii concurenţi eliminaţi din emisiunea America Express. Parcursul lor a fost plin de provocări, unele mai intense decât altele, însă ultima experienţă pe care au trăit-o în Columbia i-a afectat enorm pe cei doi. Deşi fiecare a dat tot ce a avut mai pun pe parcursul show-ului, există anumite voci care au criticat atitudinea artistului, ba chiar l-au numit laş în unele momente. Toate detaliile mai jos în articol.

Câştigătorii sezonului 5 America Express, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, au fost invitaţi recent în cadrul emisiunii Podcastito Express, acolo unde au vorbit despre concurenţii din acest an. Comedianţii nu s-au putut abţine şi au făcut mai multe comentarii ironice pe seama soțului Cleopatrei Stratan.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, primii concurenţi eliminaţi din emisiunea America Express

Cătălin Bordea: „Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură”

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic „cred că am fost laș astăzi”, o să pun momentul ăla cu el, „Baby, e prea periculos, hai tu!”.

Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj. Au lipit „baby” cu „este”, cu „prea periculos” și cu „hai tu” din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?! Da, cum merge mă el acum acasă la socrul lui? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia”, a comentat Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii Podcastito Express.

Ce spune Nelu Cortea despre situația artistului

Mai mult, actorii au amintit şi de situaţia tensionată pe care cei doi artişti au trăit-o în timpul filmărilor. Într-una dintre cele mai periculoase zone din Columbia, maşina lor a fost înconjurată de o bandă de hoţi, iar reporterul care îi însoţea a fost ameninţat cu arma.

Ajunși în România, cântăreţii au lansat și o melodie în care vorbesc despre experienţa traumatizantă. Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de Nelu Cortea care i-a taxat imediat.

„Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”, a spus și Nelu Cortea.

Ce le-a transmis Edward Sanda celor doi

Vorbele comedianţilor au ajuns şi la urechile lui Edward Sanda. Artistul a ţinut să le răspundă în aceeaşi notă acidă, deranjat de glumele care s-au făcut pe seama lui.

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău!

Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți! 

P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva!”, este o parte din replica pe care Edward Sanda le-a dat-o celor doi comedianți.

 

Sursa foto: social media

Articolul Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Edward Sanda după America Express. Artistul i-a dat imediat replica apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu

error: Continutul este protejat!