Când și cum a aflat Sânziana Buruiană că este gravidă! Blondina a mărturisit: ”N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina„

Sânziana Buruiană este foarte fericită că va deveni mămică pentru a doua oară. Chiar a și povestit cum și-a dat seama ca va veni bebe și ce a făcut în acel moment.

Fosta asistentă TV este în culmea fericirii, mai ales că acum se află în ultimul trimestru al sarcinii. Blondina care a devenit celebră la televizor a vorbit despre momentul în care a aflat că este însărcinată pentru a doua oară și ce reacție a avut soțul ei. Sânzi a aflat că e gravidă când sarcina ajunsese deja la patru luni. Chiar atunci începuse și carantina!

„Am aflat pe la patru luni și că eram însărcinată. N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina. N-am avut niciun simptom, doar un pic de grețuri și de pofte. Și atunci mi-am dat seama. Că eu aveam un suc acidulat pe care nu-l puteam bea nici la prima sarcină. Am fost cu el la doctor. El a fost foarte fericit pentru că își dorea în sinea lui să avem mai mulți copii. Eu una, fiind singură la părinți, mi-am zis că o să o las singură! Din prima, am aflat și ce este. Dar a și mișcat copilul”, a spus Sânzi, conform Cancan.

Sânziana Buruiană: ”Eu am fost puțin speriată, pentru că în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii”

Sânziana Buruiană s-a decis și în privința numelui pe care bebelușul îl va primi la naștere.

„Am primit vestea ca pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior. M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat. Eu am fost puțin speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma.

Treceam printr-o perioadă în care apele se mai liniștiseră, să zic așa, iar Iza crescuse și devenise totul mai ușor. M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe unul dintre ei (tatăl sau bunica, n.r.) prin sarcina pe care o am acum, așa că dacă va fi băiețel va purta unul dintre prenumele tatălui meu, iar dacă va fi fetiță, unul dintre prenumele bunicii mele”, a spus blondina pentru Cancan.

Articolul Când și cum a aflat Sânziana Buruiană că este gravidă! Blondina a mărturisit: ”N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina„ apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea