Bilanț îngrijorător: 213 persoane moarte de coronavirus în China. Sunt aproape 10.000 de cazuri de infecții confirmate

Coronavirusul face ravagii în China. Bilanțul este absolut îngrijorător: coronavirusul a ucis, deja, 213 persoane, iar numărul este în creștere.

Au fost confirmate 9692 de cazuri de infecții, iar alte 129 de cazuri au fost raportate în 22 de țări deja.

Departamentul de Stat (Irak, Afganistan) a transmis un mesaj clar către populație: ”Nu călătoriţi în China din cauza noului coronavirus identificat pentru prima oară în Wuhan”.

Au fost confirmate și primele două cazuri de infectare cu coronavirus în Marea Britanie: „Cei doi pacienţi infectaţi cu coronavirus primesc îngrijiri speciale din partea Serviciului Naţional de Sănătate şi sunt supuşi metodelor verificate de prevenţie şi control, pentru a împiedica răpândirea virusului”, a declarat profesorul Chris Whitty, potrivit CNN.

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, declarație vis-a-vis de epidemia fără precedent: ”Vreau să fiu clar: această declaraţie nu este un vot de neîncredere dat Chinei. Cea mai mare îngrijorare a noastră este potenţialul ca virusul să să răspândească în ţări cu sisteme slabe de sănătate”.

Articolul Bilanț îngrijorător: 213 persoane moarte de coronavirus în China. Sunt aproape 10.000 de cazuri de infecții confirmate apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea