Averea lui Alexandru Arșinel, după o carieră de peste 60 ani în teatru și în televiziune

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Alexandru Arșinel a tras cortina pe 29 septembrie. Actorul a murit pe un pat de spital, dar a lăsat în urmă 60 de ani de carieră în teatru și televiziune.

Alexandru Arșinel a murit la spitalul în care a fost internat, după ce, în ultima perioadă, s-a luptat cu problemele grave de sănătate.

Averea lui Alexandru Arșinel, după o carieră de peste 60 ani în teatru și în televiziune

Alexandru Arșinel a împlinit anul acesta vârsta de 83 de ani. Datorită talentului său, pe care l-a avut încă de la o vârstă frageta, acesta a susținut că a fost îndrumat chiar de către mama lui să facă teatru. Cu toate că scena a fost marea iubire de-a lungul anilor, acesta a făcut parte și din sfera televiziunii.

Din ultima declaraţie de avere a actorului reiese că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei pensie de revoluţionar, 73.512 lei pensie normală, 74.772 lei indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii şi 10.800 de lei o indemnizaţie handicap de gradul 2 pentru că o îngrijea pe soţia bolnavă. Totalul anual pe 2021 a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună, potrivit Adevarul.ro.

Ce proprietăți și case deținea Alexandru Arșinel

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. În afara sumelor de bani pe care marele actor le deținea, acesta mai avea și 4 terenuri. O cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia, erau cele patru proprietăți ale lui Alexandru Arșinel.

Acesta avea şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, dar şi un autoturism. Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari.

Detalii șocante! Ce au găsit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Sursele clasa CANCAN.RO au dezvăluit că marele actor avea multiple escare. Nu putea fi mutat din pat și nici nu i se putea face masaj. Iar acest fapt i-a cauzat serioase răni pe tot corpul. Acestea au fost descrise ca fiind: ”leziunile unui om bătrân care nu este bine îngrjit”.

Medicii care s-au ocupat de el ar fi ajuns la concluzia că acesta avea o infecție nosocomială cauzată de escare. Actorul a ajuns la spital având deja aceste răni, care denotă o îngrijre deficitară.

În ultimele luni, Alexandru Arșinel a ajuns tot mai des pe mâna medicilor. Și chiar a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Fapt ce l-a slăbit și mai mult și care în cele din urmă au dus la deces.

Articolul Averea lui Alexandru Arșinel, după o carieră de peste 60 ani în teatru și în televiziune apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia

error: Continutul este protejat!