Armin Nicoară suferă de o boală gravă! Petrică, tatăl lui, strigăt disperat de durere: „Doamne, să nu mi-l iei, să mi-l lași”

Armin Nicoară suferă de o boală gravă! Petrică, tatăl lui, strigăt disperat de durere: „Doamne, să nu mi-l iei, să mi-l lași”.

Ieri, o țară întreagă a trăit cu sufletul la gură confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți saxofoniști ai momentului, despre subiectul sensibil din viața sa: relația cu tatăl.

Armin Nicoară suferă de o boală gravă!

Încă de când a pășit în platou, fiul cunoscutului muzician Petrică Nicoară a izbucnit în lacrimi. „Niciodată nu am reușit să stau cu tatăl meu față în față și să îi spun ce simt”, a fost explicația acestuia. Mi-aș fi dorit să se implice mult mai mult”, a mai spus Armin.

Totuși, momentele tensionante dintre cei doi nu au schimbat sentimentele ce și le poartă. „Dacă ar fi în fața mea, aș vrea să-l iau în brațe și să îi spun că îi mulțumesc, chiar dacă a făcut ce a făcut în trecut!”, a mărturisit saxofonistul în discuția cu Măruță.

Emoțiile au atins cote maxime când, pe neașteptate, Petrică Nicoară a intrat în platoul emisiunii! „Tată, te iubesc mult de tot!”, i-a declarat Armin, dar nu înainte de a izbucni în plâns și de a începe să tremure. Înduioșat până peste cap, tatăl și-a dojenit fiul. „Ai făcut o țară întreagă să plângă!”.

Petrică, tatăl lui, strigăt disperat de durere

În exclusivitate în show-ul La Măruță, Petrică Nicoară a povestit despre cele mai dure momente pe care le-a trăit. „Cea mai grea zi din viața mea a fost în 2010 când l-am dus în comă la spital și am plecat la nuntă în Italia. Când am venit de la nuntă, pe drum, mi-a venit un gând… îmi spunea Dumnezeu: <Dacă nu-l suportați în familie, vrei să ți-l iau?>. Atunci am zbierat: <Doamne, să nu mi-l iei, să mi-l lași!>”, a declarat acesta, cu un nod în gât.

„Doamne, să nu mi-l iei, să mi-l lași”

Mai mult decât atât, muzicianul a recunoscut că se roagă zilnic pentru sănătatea fiului său, care suferă de diabet. „Am visat într-o noapte că Dumnezeu mi-a spus: <Dacă vrei ca copilul tău să trăiască, spune de 9 ori pe zi „Tatăl nostru”>, iar de atunci mă tot rog la Dumnezeu să mi-l lase!”.

Punctul culminant al confesiunilor dintre tată și fiu a fost atins în momentul în care Petrică Nicoară i-a cerut iertare fiului său, în fața unei țări întregi. „Te rog să mă ierți!”, i-a spus acesta cu lacrimi în ochi.

Armin Nicoară, decizie de ultimă oră!

Mai mult, celebrul saxofonist se implică în treburile gospodărești și își ajută soția în casă, atât cu gătitul, cât și cu menajul locuinței, după cum spune chiar el.

„Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc”, a precizat cântărețul la Antena Stars.

Ce se întâmplă cu mariajul lui: „Claudia s-a dus…”

„Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine să mă ducă la analize”, a mai adăugat el.

„Ea mă iubește foarte mult, eu o iubesc foarte mult și trebuie să îi arăt că o iubesc și să o ajut și eu cu treburile casnice, pentru că face foarte multe pentru mine”, a declarat Armin Nicoară.

Articolul Armin Nicoară suferă de o boală gravă! Petrică, tatăl lui, strigăt disperat de durere: „Doamne, să nu mi-l iei, să mi-l lași” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia