Andra a intrat într-un proces de slăbire cu ”dezlegare” la dulciuri: ”Mai mănânc o înghețată…”

După ce mulți au început s-o suspecteze că este din nou însărcinată, din cauza formelor rotunjoare, Andra a luat măsuri și s-a pus pe slăbit!

Pandemia ne-a schimbat multora dintre noi stilul de viață, fiind nevoiți să petrecem mai mult timp în casă. Iar proporția celor care s-au îngrășat a crescut vertiginos! Printre ei și Andra Măruță, care a fost sinceră și a recunoscut că a ”câștigat” 10 kilograme în plus.

Odată cu noile forme, s-a speculat și faptul că artista ar fi din nou însărcinată. Nimic mai fals. La mijloc a fost vorba doar despre mâncare, un domeniu pe care, spune ea, se specializase chiar.

Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale”, a recunoscut vedeta pentru viva.ro.

Tot acest festin culinar cu care s-a răsfațat a adus, inevitabil, la pachet, multe kilograme în plus.

Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mănânc, îmi place mâncarea. Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza. De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri„, a recunoscut artista pentru aceeași sursă.

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă.

După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătălin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili”, declara Andra, cu ceva timp în urmă. În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

 

Articolul Andra a intrat într-un proces de slăbire cu ”dezlegare” la dulciuri: ”Mai mănânc o înghețată…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria