Alexia Eram, transformare incredibilă! Cum arată blondă și machiată strident: ”Credeam că ești Antonia”

E frumoasă, deșteaptă și sexy! Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a creat confuzie pe internet, după ce a postat o imagine în care apare total schimbată.

Iubita lui Mario Fresh știe cum să se ”joace” cu mintea oamenilor! Alexia a postat recent pe rețelele de socializare imagini cu noul ”look” fresh și sexy pe care îl are! Fiica prezentatoarei TV a ales să poarte mai multe peruci de diferite culor și mărimi pentru a vedea ce i se potrivește mai bine. Dar, evident, a reușit să fure ochii curioșilor și ai admiratorilor, mai ales că aceștia au asemănat-o foarte tare cu îndrăgita artistă Antonia!

Mario Fresh și-a schimbat look-ul și el!

Mario Fresh a făcut o nebunie! Dar una destul de plăcută de admiratorii săi, căci feedback-ul a fost unul pozitiv, după ce a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Cel care a fost alături de Alex Velea în Asia Express a făcut o vizită salonului de înfrumusețare, acolo unde iubitul Alexiei Eram a luat decizia de a se tunde scurt. Artistul a postat imediat o imagine pe rețelele de socializare și a strâns numeroase comentarii și peste 40 de mii de comentarii. Evident, cu siguranță Alexia a avut o reacție foarte bună, având în vedere că este partenerul ei. Dar dacă stai să te uiți îndelung la imagini, nu-i stă rău deloc lui Mario!

„Mai bine așa? 😁 Am scos vlog nou. Vedeți acolo reacția mea după ce m-am tuns! Lasați în comentarii cum credeți că îmi stă mai bine”, a scris Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Și fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe, i-a scris un comentariu la imagine: ”Sper că te-ai tuns!”. Mario i-a răspuns imediat: „A crescut părul invers”. Costin continuă: ”Ai și tu vorbele tale!”.

Articolul Alexia Eram, transformare incredibilă! Cum arată blondă și machiată strident: ”Credeam că ești Antonia” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea

error: Continutul este protejat!